Trænings-boksen

Træn din hund med god samvittighed! Du modtager kun godbidder af højeste kvalitet og boksen er skræddersyet til DIN hund – med fokus på din hunds sundhed. Øg jeres livskvalitet sammen!

Fra: 398,00 DKK hver 2 måned

Clear

Læs en mere

DETAJLERET Beskrivelse

Uanset hvad du laver med din hund, så er det træning. Hver dag – hele tiden – altid – alt er træning!!

Uanset om du står klar med godbidder eller ej, så sker der det for din hund, at den lærer, hvilke adfærd der kan betale sig for den at tilbyde og, hvilke der ikke kan – uanset situation og omstændigheder.

Når din hund får noget ud af at tilbyde en adfærd, så vil den gentage denne adfærd.
En anden ting er at det som din hund helst vil have, hvis der var frit valg på alle hylder – det er din opmærksomhed. Det er det, der er allervigtigst for din hund. Det betyder, at hver gang du giver din hund opmærksomhed, belønner du den adfærd, som din hund laver lige præcis på det tidspunkt, hvor den får opmærksomheden….

Så hvad sker der, når du siger:
● “Ned Fido – kan du hoppe ned”…?
● “Stop med at gø ved hækken Fido!”
● “Av Fido, det gør ondt, når du bider i mine fingre, fyha”

Jeps – der sker det, at du belønner din hund for at udføre den adfærd du ikke ønsker dig.
Og det er netop sådan, at rigtig megen uønsket adfærd bliver formet – vi træner vores hunde op til at udføre uønsket adfærd, fordi vi giver dem opmærksomhed/belønner på forkerte tidspunkter…
…tænk hvis man bare havde adgang til et inspirationsforum, hvor man kunne lære mere om dette!
…tænk hvis man havde adgang til et forum, hvor man fik konkrete redskaber til at forme positiv adfærd!
…tænk hvis man hver måned fik leveret en boks med assorterede godbidder, som udelukkende var af bedste kvalitet, så man ikke behøvede at bekymre sig om, om sin hund fik for meget ‘slik’ for ofte…

Kun 15 minutters træning om dagen giver en mærkbar fremgang i de øvelser man har fokus på. Samtidig giver det en mærkbar ændring i hundens livskvalitet, at den får kvalitetstid med sin ejer hver dag – en bedre gave kan man ikke give sin hund!! Det skulle da lige være mere træning.

Når man sætter sig ind i, hvordan ALT er træning – selv når man ikke træner sin hund. Når man lærer, hvordan man bedst muligt strikker hverdagen sammen for at forebygge den uhensigtsmæssige adfærd. Så opnår man en roligere hund og en gladere hundefamilie.

I trænings boksen kan du finde:

Assorterede godbidder af bedste kvalitet

  • Nemmere bliver det ikke!
   Hver eller hver anden måned får du leveret en boks fuld af godbidder af så høj kvalitet, at du ikke behøver at koncentrere dig om, om det nu er godt nok til din hund. Du slipper for at bruge tid på at handle godbidder og du slipper for at løbe tør, fordi du har glemt det.
  • Med trænings boksen får du en god blanding, så din hund altid synes, at det er fedt at træne.

Træningsredskaber

  • Trænings boksen indeholder nogle måneder et mindre træningsredskab, som du vil kunne lave forskellige sjove øvelser med.
  • Træning skal ikke være så seriøst og alvorligt! Hvis man kigger godt efter, så er der i alle sjove øvelser en hel masse knivskarpe detaljer, som med få justeringer kan blive til snorlige lydighed. Derfor ynder vi her i Dogfamly, at fokusere på de sjove ting man kan træne med hund – det er nemlig sjovest. Træner man godt på dette, får man så godt et samarbejde og så gode indlærte færdigheder hos både hund og ejer, at det er nemt at komme skridtet videre, hvis man har interesse indenfor konkurrence verdenen.

Adgang til Dogfamly inspirationsforum

  • Her får du masser af inspiration til din daglige træning – du finder både køkkengulvs øvelser, som kan laves imens kartoflerne koger, hverdagstips til at spotte den træning der er svær at genkende som træning, og du får en ny challenge hver måned til træning på fx gåturen.
  • Dogfamly inspirationsforum rummer desuden uundværlige informationer om hundeadfærdens forunderlige verden, som vil give dig et indblik ud over det sædvanlige. Vores bagtanke er, at du vil lære din hund bedre at kende og, at denne forståelse vil give en ligevægt i jeres hverdag, som vil resultere i mere ønsket adfærd fra din hund samt en større glæde i hele hundefamilien.

OBS-sedler – alt det vigtigste i nemme mundrette bidder til dig

 • Dette og mange flere brugbare informationer finder du hver måned i din boks i form af fine obs-sedler, som lige er til at hænge op på køleskabet, sætte i en mappe som du giver hunden med, når den skal passes – eller du kan give dem videre til de hundeglade venner, du har.

Trænings boksen sammen med aktiverings boksen lægger op til optimaaaaaaaal livskvalitet for hele hundefamilien. Har du modtaget aktivering boksen i 18 måneder og dermed fået skuffen fuld af aktiveringslegetøj, som du skal bruge – kan du med fordel gå over til træningsboksen hver måned som din favorit boks.

Bliv en del af

Dogfamly

Eventyret starter NU!

Vi er et stærkt team af dedikerede hundeelskere og hunde professionelle, som glæder os til at tage dig igennem denne dejligt lange vidunderlige rejse. Her kommer du hver måned til at lære din hund endnu bedre at kende, og du kommer derved til at danne et endnu tættere bånd mellem jer.

Hver måned, når du modtager din Dogfamly boks, vil ny inspiration åbne sig for dig – på din rejse mod optimeret livskvalitet for hele din hundefamilie. Din adgang gælder lige så længe du er medlem.

Hvad siger vores kunder?

Skal du være en af dem?

Lene
Lene
18. Februar, 2022.
Lækre godbidder og snacks Lækre godbidder og snacks, viden, inspiration til aktivering, de sødeste og sjoveste tøjdyr – alt samlet i én boks, Dogfamly er virkelig mere end en boks 😀 Sherlock er slet ikke i tvivl om, hvem pakken er til, når den kommer ind ad døren – og han elsker det 🐶❤️ Vi kan varmt anbefale Dogfamly boksen og også deres madkasser med Terra Canis vådfoder.
Charlotte Storm
Charlotte Storm
18. Februar, 2022.
Jeg kan varmt anbefale en boks fra… Jeg kan varmt anbefale en boks fra Dogfamly. Det er virkelig kvalitets godbidder og hundene ELSKER dem. Der er lækre godbidder både til træning og til hygge. Altid spændende når der kommer nye forsyninger en gang om måneden.
Janne Kwasniak
Janne Kwasniak
18. Februar, 2022.
HMMMM🤔🤔🤔 HMMMM🤔🤔🤔 – kan man savne en “ boks “ ????? Efter 3 mdr uden at have modtaget én fra DOGFAMLY – kan jeg konstatere at – det kan JEG i hvert fald godt – rigtig meget endda. Jeg blev altid så grundglad og i godt humør fordi boksene fra DOGFAMLY emmer af kærlighed til hundene, deres trivsel og velvære. Indholdet er høj høj kvalitet, så det behøver jeg ikke bekymre mig om – det har DOGFAMLY gjort for mig. Jeg var stolt over at give min hund en så fin “ gave” hver måned. Jeg kan varmt anbefale DOGFAMLY til alle hundeejere.
Pernille
Pernille
29. November, 2021.
Stor anbefaling Så glad for denne boks. Lækre godbidder i høj kvalitet, som vores lille chinese crested pp – der ellers er meget kræsen – virkelig er helt vild med. Gode aktiverings produkter/legetøj og skønt med gode trænings- og aktiveringstips. Stor anbefaling herfra.
Sabina Bøgh
Sabina Bøgh
8. November, 2021.
Bedste boks vi har prøvet! 10 stjerner hvis muligt! Så kom DogFamly boksen og vi er kæmpe fan! 😍 Vi har prøvet andre bokse gennem årene, men denne er helt klart favoritten! Så tusind tak for en helt fantastisk boks med kvalitets produkter, der lever op til vores krav🥳 Og levering og bestilling gik super nemt og hurtigt. Aya var slet ikke til at styre fra det øjeblik den kom ind af døren. Vi glæder os til mange flere bokse! <3
Anders Foogh
Anders Foogh
12. Oktober, 2021.
Oplevelse med at bestille og modtage… Oplevelse med at bestille og modtage træningsboksen er jo fantastiske! Indholdet motivere både mig, og vil uden tvivl gøre min elskede Yrsa glad!
steen hansen
steen hansen
30. September, 2021.
Kvalitet Kvalitetsprodukter hele vejen igennem og hurtig levering. Kan varmt anbefale.
Frank Andersson
Frank Andersson
27. September, 2021.
Endelig en boks baseret på KVALITET! Som hundeejer og dagligt arbejdende med hunde men bosiddende i Singapore, har jeg desværre ikke selv haft mulighed for at modtage boksen – men jeg kender folkene bag ret godt, og ved derfor hvilken dyb passion og faglighed der ligger bag konceptet. Der findes efterhånden en del lignende løsninger, men efter at have prøvet og/eller studeret flere af dem, må jeg sige at størstedelen af dem er at tvivlsom kvalitet. Dogfamly’s boks er i en klasse for sig: den bedste! Igen, jeg har ikke haft mulighed for selv at teste indholdet, men med mit indgående kendskab til hundeernæring, aktivering og sundhed (og eksklusiv indblik i inspirationsforummet) kan jeg stå inde for indholdet 100%.
Pia
Pia
20. September, 2021.
Varm anbefaling Varm anbefaling Dogfamly konceptet emmer af varme, passion og kompromisløshed. Mit køleskab er snart helt fyldt med de informative OBS sedler i fint design på genbrugspapir. Jeg vil anbefale dogfamly medlemskab til alle, der har en interesse i deres hund ❤️
Helle H Jørgensen
Helle H Jørgensen
19. September, 2021.
Nellie Nellie – the superstar! Nellie kan jo næsten alt… Hun praler bare ikke med det til hverdag… 😉😆 MEN når dogfamly boksen kommer og dufter af hundetræning, så viser hun det og det er tydeligt at hun elsker at træne ❤️ Vi er fan af konceptet fordi det indeholder to komponenter – adfærds og trænings hjælp og redskaber til at gøre det, i form af den lækre boks! Superstar anbefalinger herfra 🥰🥰

Ofte stillede

spørgsmål

Hvis du har en hvalp, så får du automatisk en boks med indhold som passer til hvalpe – så husk at informerer din hvalps alder. Hvalpe har nemlig brug for nogle andre ting – både i forhold til legetøj, men også i forhold til snacks. Så du vil modtage en boks som passer 100% til DIN hvalp og som vil udvikle sig sammen med din hvalp.
Vi tager selvfølgeligt højde for de forskellige størrelser! Når du oplyser race og alder på din hund, vil du modtage en Dogfamly boks med det indhold som passer til lige netop din hund.
Hvis du oplyser til os hvad din hund ikke kan tåle, så vil du modtage en boks som kun indeholder dét som din hund kan tåle!
Vi sender din boks afsted den 15. hver måned. Når du bestiller din aller første månedsboks, vil vi sende din boks afsted umiddelbart efter. Bestiller du din boks før d. 31. i måneden modtager du dén måneds boks. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Bestiller du efter d. 1. i måneden, vil du modtage den kort efter. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Vælger du at modtage hver 2. måneden, fungerer det på samme måde, men med en måned imellem.
Hos Dogfamly har vi absolut ingen binding! Du kan opsige dit medlemsskab når som helst, men vi bliver rigtig glade hvis du opsiger dig mindst 5 dage før næste månedsboks.
Vores bokse kan kun købes som abonnement. Dette gør vi, fordi at når du bliver en af vores meget værdsatte medlemmer, bliver du inviteret ind i vores inspirationsforum. Månedsboksen gør det nemt for dig som ejer, fordi du ikke behøver ud i forskellige butikker for at finde det gode til din hund, i stedet får du helt automatisk, tilsendt det til dig, hver måned eller hver 2. måned. Vi har ingen binding, så selvom du tilmelder dig et abonnement, kan du opsige det når som helst!
Det er helt op til dig! Du kan vælge om du vil modtage en Dogfamly boks enten hver måned eller hver 2. måned. Vælger du at modtage hver 2. måned, kan du altid opgraderer til at modtage hver måned.