Hvalpe madkassen

Hvalpe madkassen indeholder mindre dåser af lækker velafbalanceret Terra Canis hvalpe foder. Terra Canis foderet i denne madkasse er yderst velegnet til brug i meget af det aktiveringslegetøj, som du får i din aktiveringsboks.

God appetit!

DKK 223,00

Læs en mere

DETAJLERET Beskrivelse

Ernæring har en kæmpe betydning for hundens funktion og velvære – lige så vel som det forholder sig for mennesker. Det er nødvendigt, at hundens foder er behovsdækkende og næringsmæssigt balanceret. Hos Dogfamly tilbyder vi kun foder, som har bestået ernæringsekspertens kvalitetstjek.

Terra Canis kvalitets hundefoder bliver produceret i Mûnchen, det sydlige Tyskland. Terra Canis går ikke på kompromis med kvaliteten af deres foder. Alle ingredienser i Terra Canis foderet er 100% godkendt til menneskelig føde.

Al terra Canis foder er lavt på korn indhold eller korn frit

  • Produceret uden tilsat sukker, farvestoffer, konserveringsmidler eller slagteriaffald
  • 100% godkendt til menneskelig føde
  • Indeholder kun højkvalitets muskel kød og nærende indmad
  • Tilsat balancerede vegetabilske komponenter

Denne kost ligger tæt op ad BARF kost. Terra Canis tilbereder varsomt kødet og tilsætter vegetabilske komponenter. Vitaminer, mineraler, grøntsager, frugt og urter sikrer din hund mod næringsmæssige mangler.

Hvalpe sammensætning:

Lam

Sammensætning

Lammehjerte (35%), squash (17%), gulerod, lammelunge (14%), neutral ris, fedtfattig yoghurt (3,5%), fennikel (2%), linolie, græskarkernemel (1%), østersskal*, ølgær*, basilikum*, diatomaceous earth, hyben pulver*, mineral ler, pollen*, mineraler

*tørret 

Kylling 

Sammensætning

Kyllingehjerte (33%), kyllingemave (14 %), græskar (14%), hirse, æble, tomat, kyllinge muskel kød (6 %), kyllingelever (4 %), linolie, græskarkernemel (1%), østersskal*, ølgær*, purløg*, kamille* (0.2%), diatomaceous earth*, hyben pulver*, mineral ler*, pollen*, tang*, mineraler

*tørret

Okse

Sammensætning 

Oksehjerte kød (30%), okselunge (14%), squash, gulerod (11%), okselever (7%), hirse, okse muskel kød (5%), æble (4%), linolie, græskarkernemel (1 %), østersskal*, ølgær*, cowberry, basilikum*, persille*, diatomaceous earth*, hyben pulver* (0.2%), mineral ler*, Andean salt, pollen*, tang*, mineraler

*tørret

Bliv en del af

Dogfamly

Eventyret starter NU!

Vi er et stærkt team af dedikerede hundeelskere og hunde professionelle, som glæder os til at tage dig igennem denne dejligt lange vidunderlige rejse. Her kommer du hver måned til at lære din hund endnu bedre at kende, og du kommer derved til at danne et endnu tættere bånd mellem jer.

Hver måned, når du modtager din Dogfamly boks, vil ny inspiration åbne sig for dig – på din rejse mod optimeret livskvalitet for hele din hundefamilie. Din adgang gælder lige så længe du er medlem.

Hvad siger vores kunder?

Skal du være en af dem?

Pia
Pia
20. September, 2021.
Varm anbefaling Dogfamly konceptet emmer af varme, passion og kompromisløshed. Mit køleskab er snart helt fyldt med de informative OBS sedler i fint design på genbrugspapir. Jeg vil anbefale dogfamly medlemskab til alle, der har en interesse i deres hund ❤️
Helle H Jørgensen
Helle H Jørgensen
19. September, 2021.
Nellie – the superstar! Nellie kan jo næsten alt… Hun praler bare ikke med det til hverdag… 😉😆 MEN når dogfamly boksen kommer og dufter af hundetræning, så viser hun det og det er tydeligt at hun elsker at træne ❤️ Vi er fan af konceptet fordi det indeholder to komponenter – adfærds og trænings hjælp og redskaber til at gøre det, i form af den lækre boks! Superstar anbefalinger herfra 🥰🥰
Sandra
Sandra
19. September, 2021.
Jeg glæder mig helt vildt til hver måned 😃 Faktisk så glæder mig mig nok lige så meget som min Golden retriever Axel til at modtage vores aktiverings boks – det er vildt fedt at pakke op, når man undlader at kigge på deres hjemmeside, så man ikke ved hvad der er i månedens boks, når den ankommer 😁 Jeg kan dog næsten ikke komme til for det store hundehovede som også gerne vil pakke op haha ❤️ for det dufter altid lækkert af naturlige godbidder fra boksen. Vi glæder os også altid til månedens challenge, som giver os en god udfordring og noget som jeg så kan huske at få trænet med ham hver måned – og han elsker det ❤️ Vov fra Axel og jeg.
Sanne Shah
Sanne Shah
19. September, 2021.
Tryghed giver ro Hele konceptet er rigtig godt fordi deres forum skaber tryghed og aktiverings boksen er midlet til at opnå at hunden bliver træt på en sund måde. Og jeg er fan af en glad træt hund 😁
- -
– –
18. September, 2021.
Et dejligt koncept, med masser af gode godbidder og aktiverende legetøj , Daisy og rosa elsker leg og snacks fra jer 🙂 Altid så god service🤩
Michael Juel
Michael Juel
18. September, 2021.
Virkelig mange lækkerier! Boksen jeg modtog var stor og prop fuld. Jeg er vild med det virkelig brugbare håndklæde som min hund elsker at blive nusset med haha. Og derudover var der masser af naturlige godbidder og et lækkert holdbart legetøj. Og selvom boksen er virkelig lækker, så føltes den faktisk som det sekundære ved produktet, da jeg først kom ind i inspirations forummet. Jeg er utrolig spændt på hvad jeg mere lærer hver måned derinde – det har allerede givet mig aha oplevelser i løbet af de første uger, hvor jeg har fået nye meget brugbare tips og tricks hver uge!
Charlotte
Charlotte
17. August, 2021.
Bedste boks vi har prøvet Herman (vores ruhårede gravhund) har fået sin første aktiveringsboks…fyldt med de lækreste snacks, tøjdyr og aktiveringslegetøj Han er vild med det hele, og vi har det godt med at vide, at de godbidder han får er fremstillet af naturlige råvarer. Sedlerne med gode råd, som føgler med, er virkelig nformative – vi har lagt dem ned i Hermans mappe, som følger med når han blir passet Vi glæder os til at modtage den næste pakke fra Dogfamly :)
Sigga Pedersen
Sigga Pedersen
13. August, 2021.
Vanvittig god service og håndplukkede kvalitetsprodukter Jeg modtog min pakke fra Dogfamly, som ankom kort efter. Pakken var fyldt med lækre produkter, som tydeligvis var nøje udvalgt, snacks i super god kvalitet og med en masse spændende legetøj. Super fedt koncept som både min hund og jeg nyder stor glæde af hver måned! Min hund elsker alt i kassen og er underholdt af legetøjet længe efter kassen ankommer. Servicen er i top – personlig support og meget venlige medarbejdere ved spørgsmål Kæmpe anbefaling herfra!
Anna Sass Majlund
Anna Sass Majlund
9. August, 2021.
Meget mere end en box – så sandt! Nellie og jeg har været medlemmer i snart et halvt år. Vi elsker månedens challenge og at alt i boksen er i højeste kvalitet. Den viden vi får adgang til er guld værd alene. Det skinner tydeligt igennem at der er faglig ekspertise og stor passion bag indholdet i kassen🐶🐶👏🏻👏🏻
Ann-Kristin
Ann-Kristin
9. August, 2021.
TAK for en super fin og spændende boks! Kæmpe tusind tak for den fine Dogfamly box 🤩🤩🤩 Helt helt ærlig, så blev jeg MEGA glad – og det mener jeg ♥️♥️♥️ Og det gjorde hundene også 😉 Jeg synes virkelig den er flot! Pænt pakket ind og super fin idé med de små info-kort!! Og så sødt med julegaven, som Arya har hapset til sig med det samme 😉 Og det blev også allerede spist lidt snacks 😉 Det er en virkelig fin pris!!! Den er jo meget mere værd!! Det er virkelig en Mega god idé! På den måde bliver man også „tvunget” til at prøve nyt 🙂

Ofte stillede

spørgsmål

Hvis du har en hvalp, så får du automatisk en boks med indhold som passer til hvalpe – så husk at informerer din hvalps alder. Hvalpe har nemlig brug for nogle andre ting – både i forhold til legetøj, men også i forhold til snacks. Så du vil modtage en boks som passer 100% til DIN hvalp og som vil udvikle sig sammen med din hvalp.
Vi tager selvfølgeligt højde for de forskellige størrelser! Når du oplyser race og alder på din hund, vil du modtage en Dogfamly boks med det indhold som passer til lige netop din hund.
Hvis du oplyser til os hvad din hund ikke kan tåle, så vil du modtage en boks som kun indeholder dét som din hund kan tåle!
Vi sender din boks afsted den 15. hver måned. Når du bestiller din aller første månedsboks, vil vi sende din boks afsted umiddelbart efter. Bestiller du din boks før d. 31. i måneden modtager du dén måneds boks. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Bestiller du efter d. 1. i måneden, vil du modtage den kort efter. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Vælger du at modtage hver 2. måneden, fungerer det på samme måde, men med en måned imellem.
Hos Dogfamly har vi absolut ingen binding! Du kan opsige dit medlemsskab når som helst, men vi bliver rigtig glade hvis du opsiger dig mindst 5 dage før næste månedsboks.
Vores bokse kan kun købes som abonnement. Dette gør vi, fordi at når du bliver en af vores meget værdsatte medlemmer, bliver du inviteret ind i vores inspirationsforum. Månedsboksen gør det nemt for dig som ejer, fordi du ikke behøver ud i forskellige butikker for at finde det gode til din hund, i stedet får du helt automatisk, tilsendt det til dig, hver måned eller hver 2. måned. Vi har ingen binding, så selvom du tilmelder dig et abonnement, kan du opsige det når som helst!
Det er helt op til dig! Du kan vælge om du vil modtage en Dogfamly boks enten hver måned eller hver 2. måned. Vælger du at modtage hver 2. måned, kan du altid opgraderer til at modtage hver måned.