Hyggeboksen

Hyggeboksen emmer af kvalitets overraskelser, nyeste viden og inspiration fra forummet – og du vil få en masse smil i fællesskabet i vores facebook gruppe kun for medlemmer. Boksen bliver pakket og sendt med kærlighed. Vær dog opmærksom på kraftig bivirkning i form af logrende hale hos din bedste ven.

DKK 299,00 / måned

Clear

Læs en mere

DETAJLERET Beskrivelse

Hyggeboksen

Findes der noget bedre end at lade sig overraske sammen med sin bedste ven?

 

Findes der noget bedre end at se den glade logrende hale – både når boksen kommer hjem men også, når man bruger boksens godbidder og snacks på de anbefalede træninger, som man med fordel kan lade sig inspirere af inde i inspirations-forummet?

 

Vi mener ikke, at der findes noget bedre end at se sit firbenede familiemedlem putte med den nyeste søde bamse eller at se de forventningsfulde øjne, når boksen bliver åbnet.

 

Og vi ved med sikkerhed, at alle hunde ikke ved noget bedre end at have en ejer, der bliver opslugt af at hygge sig med at lære at forstå sin hund bedre i små bidder hver måned.

 

I hygge boksen kan du finde:

 • Yndlingsbamsen – den bedste hygge-ven i verden
   • Alle retrievere har behov for at bære – de stresser af ved at bære. Men ikke kun retrievere kan have glæde af at stresse af ved at bære. Derfor er det til stor glæde for hele hundefamilien, at der er bamser til rådighed i lettere stressede situationer, som fx når man får gæster – foruden den helt almindelige bamse-hygge-tid som mange hunde elsker.
 • En verden af forskellige snacks – lige fra kamelhud til rensdyr med hår mm.
   • Fødeindtagelse sænker stressniveauet, og derfor er store tørrede snacks også meget hensigtsmæssige i bl.a. gæste situationen – yderligere andre hygge situationer. Til gengæld er de ikke egnet til alene hjemme, da alle tørrede organer udvider sig, når de fx bliver fugtige i halsen på en hund og dermed kan lukke for luftvejene, hvis hunden får dem galt i halsen. 
 • Hensyn til hvalpen
   • Vi er naturligvis grundige, og derfor har vi også vendt ‘snacks’, i forhold til hvalpe, med vores ernæringsekspert. Selvom man som hvalpeejer sommetider bare ønsker sig at kunne aktivere sin hvalp i lang tid, så den ikke bider i møbler og hænder og tisser i potteplanterne, så er det faktisk sådan, at de små sylespidse hvalpetænder ikke har godt af at tygge i de meget hårde snacks, som varer længst tid. Derfor finder du naturligvis de mere bløde store naturlige snacks i din boks, når du har en hvalp. Vi anbefaler vores aktiverings boks, hvor du samtidig modtager aktiveringslegetøj, som hvalpetænderne godt kan tåle, også selvom det evt. bliver frosset, når din hvalp er blevet dygtig til at løse udfordringen. Disse kan din hvalp få rigtig lang tid til at gå med. Aktiverings boksen finder du som vores anbefalede produkt øverst på siden.
 • OBS-sedler – alt det vigtigste i nemme mundrette bidder til dig
   • Dette og mange flere brugbare informationer finder du hver måned i din boks i form af fine obs-sedler, som lige er til at hænge op på køleskabet, sætte i en mappe som du giver hunden med, når den skal passes – eller du kan give dem videre til de hundeglade venner, du har.
 • Godbidder af bedste kvalitet
   • Med blot 15 minutters træning om dagen vil du øge din hunds livskvalitet betydeligt, og du vil kunne se markant fremgang i de øvelser, du vælger at træne. Desuden handler træning i høj grad om dyrevelfærd, da din hund har behov for kvalitetstid sammen med dig og, da den i lige så høj grad har behov for mental aktivering.
  • Adgang til Dogfamly inspirationsforum
   • Og tvivl ej – du får masser af inspiration til din træning inde i Dogfamly inspirationsforum, hvor du både får køkkengulvs øvelser, som kan laves imens kartoflerne koger. Du får også en ny challenge hver måned til træning på fx gåturen.
   • Dogfamly inspirationsforum rummer også uundværlige informationer om hundeadfærdens forunderlige verden, som vil give dig et indblik ud over det sædvanlige. Vores bagtanke er, at du vil lære din hund bedre at kende og, at denne forståelse vil give en ligevægt i jeres hverdag, som vil resultere i mere ønsket adfærd fra din hund samt en større glæde i hele hundefamilien.
 • Sæsonprodukter – yes, dem du lige står og mangler
  • Finder vi sæsonprodukter, som vi mener, at du vil få glæde af, så kommer det i din boks – det kan være alt fra flåt koben til pote-håndklæder. Lad os gøre hverdagen nemmere for dig.

 

Hygge boksen emmer af kvalitets overraskelser, nyeste viden og inspiration fra forummet – og du vil få en masse smil i fællesskabet i vores facebook gruppe kun for medlemmer. Boksen bliver pakket og sendt med kærlighed. Vær dog opmærksom på kraftig bivirkning i form af logrende hale hos din bedste ven.

Bliv en del af

Dogfamly

Eventyret starter NU!

Vi er et stærkt team af dedikerede hundeelskere og hunde professionelle, som glæder os til at tage dig igennem denne dejligt lange vidunderlige rejse. Her kommer du hver måned til at lære din hund endnu bedre at kende, og du kommer derved til at danne et endnu tættere bånd mellem jer.

Hver måned, når du modtager din Dogfamly boks, vil ny inspiration åbne sig for dig – på din rejse mod optimeret livskvalitet for hele din hundefamilie. Din adgang gælder lige så længe du er medlem.

Hvad siger vores kunder?

Skal du være en af dem?

Sabina Bøgh
Sabina Bøgh
8. November, 2021.
Bedste boks vi har prøvet! 10 stjerner hvis muligt! Så kom DogFamly boksen og vi er kæmpe fan! 😍 Vi har prøvet andre bokse gennem årene, men denne er helt klart favoritten! Så tusind tak for en helt fantastisk boks med kvalitets produkter, der lever op til vores krav🥳 Og levering og bestilling gik super nemt og hurtigt. Aya var slet ikke til at styre fra det øjeblik den kom ind af døren. Vi glæder os til mange flere bokse! <3
Anders Foogh
Anders Foogh
12. Oktober, 2021.
Oplevelse med at bestille og modtage… Oplevelse med at bestille og modtage træningsboksen er jo fantastiske! Indholdet motivere både mig, og vil uden tvivl gøre min elskede Yrsa glad!
steen hansen
steen hansen
30. September, 2021.
Kvalitet Kvalitetsprodukter hele vejen igennem og hurtig levering. Kan varmt anbefale.
Frank Andersson
Frank Andersson
27. September, 2021.
Endelig en boks baseret på KVALITET! Som hundeejer og dagligt arbejdende med hunde men bosiddende i Singapore, har jeg desværre ikke selv haft mulighed for at modtage boksen – men jeg kender folkene bag ret godt, og ved derfor hvilken dyb passion og faglighed der ligger bag konceptet. Der findes efterhånden en del lignende løsninger, men efter at have prøvet og/eller studeret flere af dem, må jeg sige at størstedelen af dem er at tvivlsom kvalitet. Dogfamly’s boks er i en klasse for sig: den bedste! Igen, jeg har ikke haft mulighed for selv at teste indholdet, men med mit indgående kendskab til hundeernæring, aktivering og sundhed (og eksklusiv indblik i inspirationsforummet) kan jeg stå inde for indholdet 100%.
Pia
Pia
20. September, 2021.
Varm anbefaling Varm anbefaling Dogfamly konceptet emmer af varme, passion og kompromisløshed. Mit køleskab er snart helt fyldt med de informative OBS sedler i fint design på genbrugspapir. Jeg vil anbefale dogfamly medlemskab til alle, der har en interesse i deres hund ❤️
Helle H Jørgensen
Helle H Jørgensen
19. September, 2021.
Nellie Nellie – the superstar! Nellie kan jo næsten alt… Hun praler bare ikke med det til hverdag… 😉😆 MEN når dogfamly boksen kommer og dufter af hundetræning, så viser hun det og det er tydeligt at hun elsker at træne ❤️ Vi er fan af konceptet fordi det indeholder to komponenter – adfærds og trænings hjælp og redskaber til at gøre det, i form af den lækre boks! Superstar anbefalinger herfra 🥰🥰
Sandra
Sandra
19. September, 2021.
Jeg glæder mig helt vildt til hver… Jeg glæder mig helt vildt til hver måned 😃 Faktisk så glæder mig mig nok lige så meget som min Golden retriever Axel til at modtage vores aktiverings boks – det er vildt fedt at pakke op, når man undlader at kigge på deres hjemmeside, så man ikke ved hvad der er i månedens boks, når den ankommer 😁 Jeg kan dog næsten ikke komme til for det store hundehovede som også gerne vil pakke op haha ❤️ for det dufter altid lækkert af naturlige godbidder fra boksen. Vi glæder os også altid til månedens challenge, som giver os en god udfordring og noget som jeg så kan huske at få trænet med ham hver måned – og han elsker det ❤️ Vov fra Axel og jeg.
Sanne Shah
Sanne Shah
19. September, 2021.
Tryghed giver ro Tryghed giver ro Hele konceptet er rigtig godt fordi deres forum skaber tryghed og aktiverings boksen er midlet til at opnå at hunden bliver træt på en sund måde. Og jeg er fan af en glad træt hund 😁
- -
– –
18. September, 2021.
Et dejligt koncept Et dejligt koncept, med masser af gode godbidder og aktiverende legetøj , Daisy og rosa elsker leg og snacks fra jer 🙂 Altid så god service🤩
Michael Juel
Michael Juel
18. September, 2021.
Virkelig mange lækkerier! Virkelig mange lækkerier! Boksen jeg modtog var stor og prop fuld. Jeg er vild med det virkelig brugbare håndklæde som min hund elsker at blive nusset med haha. Og derudover var der masser af naturlige godbidder og et lækkert holdbart legetøj. Og selvom boksen er virkelig lækker, så føltes den faktisk som det sekundære ved produktet, da jeg først kom ind i inspirations forummet. Jeg er utrolig spændt på hvad jeg mere lærer hver måned derinde – det har allerede givet mig aha oplevelser i løbet af de første uger, hvor jeg har fået nye meget brugbare tips og tricks hver uge!

Ofte stillede

spørgsmål

Hvis du har en hvalp, så får du automatisk en boks med indhold som passer til hvalpe – så husk at informerer din hvalps alder. Hvalpe har nemlig brug for nogle andre ting – både i forhold til legetøj, men også i forhold til snacks. Så du vil modtage en boks som passer 100% til DIN hvalp og som vil udvikle sig sammen med din hvalp.
Vi tager selvfølgeligt højde for de forskellige størrelser! Når du oplyser race og alder på din hund, vil du modtage en Dogfamly boks med det indhold som passer til lige netop din hund.
Hvis du oplyser til os hvad din hund ikke kan tåle, så vil du modtage en boks som kun indeholder dét som din hund kan tåle!
Vi sender din boks afsted den 15. hver måned. Når du bestiller din aller første månedsboks, vil vi sende din boks afsted umiddelbart efter. Bestiller du din boks før d. 31. i måneden modtager du dén måneds boks. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Bestiller du efter d. 1. i måneden, vil du modtage den kort efter. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Vælger du at modtage hver 2. måneden, fungerer det på samme måde, men med en måned imellem.
Hos Dogfamly har vi absolut ingen binding! Du kan opsige dit medlemsskab når som helst, men vi bliver rigtig glade hvis du opsiger dig mindst 5 dage før næste månedsboks.
Vores bokse kan kun købes som abonnement. Dette gør vi, fordi at når du bliver en af vores meget værdsatte medlemmer, bliver du inviteret ind i vores inspirationsforum. Månedsboksen gør det nemt for dig som ejer, fordi du ikke behøver ud i forskellige butikker for at finde det gode til din hund, i stedet får du helt automatisk, tilsendt det til dig, hver måned eller hver 2. måned. Vi har ingen binding, så selvom du tilmelder dig et abonnement, kan du opsige det når som helst!
Det er helt op til dig! Du kan vælge om du vil modtage en Dogfamly boks enten hver måned eller hver 2. måned. Vælger du at modtage hver 2. måned, kan du altid opgraderer til at modtage hver måned.