Aktiverings-boksen

Eksperternes favorit! Alt er af højeste kvalitet og skræddersyet til DIN hund. Du modtager præcis, hvad vores adfærdsspecialist har skræddersyet af bedste løsning til optimeret livskvalitet med din hund.

Fra: DKK 498,00 hver 2 måned

Clear

INDHOLD I DENNE MÅNEDS BOKS

Snack’ it mini makrelbidder

Snack’ it mini makrelbidder

Læs mere

Terra Canis Wuffles godbidder

Terra Canis Wuffles godbidder

Læs mere

Terra Canis dåse Sild

Terra Canis dåse Sild

Læs mere

Snack mix

Snack mix

Læs mere

Westpaw Toppl, lille

Westpaw Toppl, lille

Læs mere

Whesco korn og glutenfri softies med Buffalo

Whesco korn og glutenfri softies med Buffalo

Læs mere

Håndklæde

Håndklæde

Læs mere

Læs en mere

DETAJLERET Beskrivelse

Vores anbefalede boks!
Vi har en meget høj standard, som vi ikke går på kompromis med.

Derfor bliver al indholdet i aktiverings boksen udvalgt af specialister efter den bedste kvalitet, der findes på markedet, og alt bliver testet, inden det kommer i din boks. Al indholdet i inspirations forummet udarbejdes af vores adfærdsspecialist og vores trænings eksperter, og det er designet til at hjælpe dig med at opnå den mest optimale livskvalitet med hund.

Vi tilbyder altså en verden af nyeste viden, træningsøvelser, der giver mening og en lækker månedlig overraskelse i form af udvalgte varer af bedste kvalitet – sammensat med henblik på optimal aktivering af familiehunden! Alt sammen med den bagtanke altid at stræbe efter den mest harmoniske adfærd hos DIN hund og den bedste livskvalitet i DIN hundefamilie.

I aktiverings boksen kan du finde:

Aktiveringslegetøjet, som gør forskellen

  • Din hund har behov for problemløsningsopgaver på samme vis, som du selv har behov for mentale udfordringer i din hverdag. Det kan være, at du nyder at jobbet sender dig på kursus; det kan være, at du nyder at udvide dine ansvarsområder; måske nyder du at læse bøger eller at løse kryds og tværs, eller du er måske typen, der interesserer dig for at dykke ned i nyeste viden på de områder, du bevæger dig mest på – måske omkring børn, hunde, teknik eller andet.
  • Når din hund bliver hensigtsmæssigt aktiveret på daglig basis, bruger den sin energi på en sund måde og har dermed mindre overskydende energi til at udføre det, du mener er uhensigtsmæssig adfærd – som fx at hoppe op ad folk, trække i snoren, gø ved hækken osv. Til det har vi brug for aktiveringslegetøj af forskellig udformning i høj kvalitet. Dette vil udgøre forskellige slags problemløsningsopgaver, som vil være én af de nødvendige tilfredsstillende aktiveringer for din hund (resten bliver du sat ind i inde i inspirations forummet).
  • Tænk på at ligesom du hurtigt ville finde det kedeligt og uden udfordring, at skulle løse den samme kryds og tværs hver dag, så har din hund altså ligeledes behov for forskelligt aktiveringslegetøj at arbejde med.
  • Dette er netop, hvorfor aktivering boksen er vores anbefalede produkt – vi har samlet alt det absolut bedste kvalitets legetøj til denne boks, så du kan samle på gode problemløsningsopgaver til din hund – for en velstimuleret hund, der hver dag er træt på den gode og tilfredse måde. Det er simpelthen noget af det bedste, du kan gøre for din hund!!

Yndlingsbamsen – den bedste hygge-ven i verden

  • Alle retrievere har behov for at bære – de stresser af ved at bære. Men ikke kun retrievere kan have glæde af at stresse af ved at bære. Derfor er det til stor glæde for hele hundefamilien, at der er bamser til rådighed i lettere stressede situationer, som fx når man får gæster. Således at din hund ikke føler behov for at bære gæsternes håndled i stedet. Her foruden har vi naturligvis den helt almindelige bamse-hygge-tid som mange hunde elsker.

En verden af forskellige snacks – lige fra kamelhud til rensdyr med hår mm.

  • Fødeindtagelse sænker stressniveauet, og derfor er store tørrede snacks også meget hensigtsmæssige i bl.a. gæste situationen – yderligere i andre hygge situationer. Til gengæld er de ikke egnet til alene hjemme, da alle tørrede organer udvider sig, når de fx bliver fugtige i halsen på en hund og dermed kan lukke for luftvejene, hvis hunden får dem galt i halsen.

OBS-sedler – alt det vigtigste i nemme mundrette bidder til dig

  • Dette og mange flere brugbare informationer finder du hver måned i din boks i form af fine obs-sedler, som lige er til at hænge op på køleskabet, sætte i en mappe som du giver hunden med, når den skal passes – eller du kan give dem videre til de hundeglade venner, du har.

Godbidder af bedste kvalitet

  • Med blot 15 minutters træning om dagen vil du øge din hunds livskvalitet betydeligt og du vil kunne se markant fremgang i de øvelser, du vælger at træne. Desuden handler træning i høj grad om dyrevelfærd, da din hund har behov for kvalitetstid sammen med dig, og da den i lige så høj grad har behov for mental aktivering.

Adgang til Dogfamly inspirationsforum

  • Og fortvivl ej – du får masser af inspiration til din træning inde i Dogfamly inspirationsforum, hvor du både får køkkengulvs øvelser, som kan laves imens kartoflerne koger. Du får også en ny challenge hver måned til træning på fx gåturen.
  • Dogfamly inspirations forum rummer også uundværlige informationer om hundeadfærdens forunderlige verden, som vil give dig et indblik ud over det sædvanlige. Vores bagtanke er, at du vil lære din hund bedre at kende og, at denne forståelse vil give en ligevægt i jeres hverdag, som vil resultere i mere ønsket adfærd fra din hund samt en større glæde i hele hundefamilien.

Sæsonprodukter – yes, dem du lige står og mangler

  • Finder vi sæsonprodukter, som vi mener, at du vil få glæde af, så kommer det i din boks
   – det kan være alt fra flåt koben til pote-håndklæder. Lad os gøre hverdagen nemmere for dig.

Læs mere her om, hvorfor aktiverings boksen er vores anbefalede boks:

Hver dag bør du bruge din hunds foder til mental aktivering. På den måde vil din hund få brugt sin energi på en sund måde, og dermed vil den have mindre overskydende energi til at lave det, som du synes er uhensigtsmæssig adfærd.
Fyld derfor madskålen op med hele din hunds dagsration af foder og brug nu kun skålen som opbevaring
– en hund skal nemlig ikke bruge en madskål. Så deler du hver dag foderet op i 3 portioner:

   • ⅓ går til søgeøvelser i indhegnet have
   • ⅓ går til daglige træningsøvelser (denne tredjedel skiftes ud med godbidder ved behov)
   • ⅓ går til aktiveringslegetøj.

Aktiveringslegetøj bruges som et arbejdsredskab, der lægges væk efter brug, så det bibeholder sin nyhedsværdi. Her er det vigtigt, at din hund har fokus et andet sted hen, når du fjerner dens aktiveringslegetøj, så du ikke kommer til at tage det fra den. Dette ville blot skabe mistillid, hvilket vi ikke ønsker. Personligt gør jeg det, at jeg giver min hund dagens første aktiveringslegetøj, og når det er tid til det næste, så får den det. Når den er godt i gang med dét, så fjerner jeg det første, som den ikke længere bruger – og sådan gør jeg igennem hele dagen.
Der findes rigtig meget forskelligt aktiveringslegetøj! Og som Dogfamly medlem modtager du, i din boks, netop dét aktiveringslegetøj hver måned som vi i Dogfamly ekspert team har testet og vurderet, er det absolut bedste aktiveringslegetøj på markedet. Fordi kun det bedste er godt nok til din trofaste ven!

Aktiveringslegetøj er problemløsningsopgaver

Det er vigtigt at have for øje, at aktiveringslegetøj er problemløsningsopgaver. Det er netop, hvorfor det virker så godt mentalstimulerende på din hund – den bliver træt efter brug, fordi den skal koncentrere sig om, at løse det problem det er at få mad ud af legetøjet.
Forestil dig at din hund har 2 – 5 forskellige aktiveringslegetøj, som den bruger på daglig basis (fordi den har behov for forskellige opgaver flere gange hver dag). Så er det en heldig hund – da dette ikke mindst handler om dyrevelfærd!
Ligesom vi andre har behov for udfordringer, ansvar og mentale puslespil i vores hverdag for at føle velbehag – og faktisk også for at forebygge demens – så gælder præcis det samme for vores firbenede familiemedlemmer!
Hvad jeg forsøger at formidle er, at når du har skuffen fuld af lækkert aktiveringslegetøj – så vil din hund stadig glæde sig til den nye udfordring, som næste boks indeholder!!

Bliv en del af

Dogfamly

Eventyret starter NU!

Vi er et stærkt team af dedikerede hundeelskere og hunde professionelle, som glæder os til at tage dig igennem denne dejligt lange vidunderlige rejse. Her kommer du hver måned til at lære din hund endnu bedre at kende, og du kommer derved til at danne et endnu tættere bånd mellem jer.

Hver måned, når du modtager din Dogfamly boks, vil ny inspiration åbne sig for dig – på din rejse mod optimeret livskvalitet for hele din hundefamilie. Din adgang gælder lige så længe du er medlem.

Hvad siger vores kunder?

Skal du være en af dem?

Sabina Bøgh
Sabina Bøgh
8. November, 2021.
Bedste boks vi har prøvet! 10 stjerner hvis muligt! Så kom DogFamly boksen og vi er kæmpe fan! 😍 Vi har prøvet andre bokse gennem årene, men denne er helt klart favoritten! Så tusind tak for en helt fantastisk boks med kvalitets produkter, der lever op til vores krav🥳 Og levering og bestilling gik super nemt og hurtigt. Aya var slet ikke til at styre fra det øjeblik den kom ind af døren. Vi glæder os til mange flere bokse! <3
Anders Foogh
Anders Foogh
12. Oktober, 2021.
Oplevelse med at bestille og modtage… Oplevelse med at bestille og modtage træningsboksen er jo fantastiske! Indholdet motivere både mig, og vil uden tvivl gøre min elskede Yrsa glad!
steen hansen
steen hansen
30. September, 2021.
Kvalitet Kvalitetsprodukter hele vejen igennem og hurtig levering. Kan varmt anbefale.
Frank Andersson
Frank Andersson
27. September, 2021.
Endelig en boks baseret på KVALITET! Som hundeejer og dagligt arbejdende med hunde men bosiddende i Singapore, har jeg desværre ikke selv haft mulighed for at modtage boksen – men jeg kender folkene bag ret godt, og ved derfor hvilken dyb passion og faglighed der ligger bag konceptet. Der findes efterhånden en del lignende løsninger, men efter at have prøvet og/eller studeret flere af dem, må jeg sige at størstedelen af dem er at tvivlsom kvalitet. Dogfamly’s boks er i en klasse for sig: den bedste! Igen, jeg har ikke haft mulighed for selv at teste indholdet, men med mit indgående kendskab til hundeernæring, aktivering og sundhed (og eksklusiv indblik i inspirationsforummet) kan jeg stå inde for indholdet 100%.
Pia
Pia
20. September, 2021.
Varm anbefaling Varm anbefaling Dogfamly konceptet emmer af varme, passion og kompromisløshed. Mit køleskab er snart helt fyldt med de informative OBS sedler i fint design på genbrugspapir. Jeg vil anbefale dogfamly medlemskab til alle, der har en interesse i deres hund ❤️
Helle H Jørgensen
Helle H Jørgensen
19. September, 2021.
Nellie Nellie – the superstar! Nellie kan jo næsten alt… Hun praler bare ikke med det til hverdag… 😉😆 MEN når dogfamly boksen kommer og dufter af hundetræning, så viser hun det og det er tydeligt at hun elsker at træne ❤️ Vi er fan af konceptet fordi det indeholder to komponenter – adfærds og trænings hjælp og redskaber til at gøre det, i form af den lækre boks! Superstar anbefalinger herfra 🥰🥰
Sandra
Sandra
19. September, 2021.
Jeg glæder mig helt vildt til hver… Jeg glæder mig helt vildt til hver måned 😃 Faktisk så glæder mig mig nok lige så meget som min Golden retriever Axel til at modtage vores aktiverings boks – det er vildt fedt at pakke op, når man undlader at kigge på deres hjemmeside, så man ikke ved hvad der er i månedens boks, når den ankommer 😁 Jeg kan dog næsten ikke komme til for det store hundehovede som også gerne vil pakke op haha ❤️ for det dufter altid lækkert af naturlige godbidder fra boksen. Vi glæder os også altid til månedens challenge, som giver os en god udfordring og noget som jeg så kan huske at få trænet med ham hver måned – og han elsker det ❤️ Vov fra Axel og jeg.
Sanne Shah
Sanne Shah
19. September, 2021.
Tryghed giver ro Tryghed giver ro Hele konceptet er rigtig godt fordi deres forum skaber tryghed og aktiverings boksen er midlet til at opnå at hunden bliver træt på en sund måde. Og jeg er fan af en glad træt hund 😁
- -
– –
18. September, 2021.
Et dejligt koncept Et dejligt koncept, med masser af gode godbidder og aktiverende legetøj , Daisy og rosa elsker leg og snacks fra jer 🙂 Altid så god service🤩
Michael Juel
Michael Juel
18. September, 2021.
Virkelig mange lækkerier! Virkelig mange lækkerier! Boksen jeg modtog var stor og prop fuld. Jeg er vild med det virkelig brugbare håndklæde som min hund elsker at blive nusset med haha. Og derudover var der masser af naturlige godbidder og et lækkert holdbart legetøj. Og selvom boksen er virkelig lækker, så føltes den faktisk som det sekundære ved produktet, da jeg først kom ind i inspirations forummet. Jeg er utrolig spændt på hvad jeg mere lærer hver måned derinde – det har allerede givet mig aha oplevelser i løbet af de første uger, hvor jeg har fået nye meget brugbare tips og tricks hver uge!

Ofte stillede

spørgsmål

Hvis du har en hvalp, så får du automatisk en boks med indhold som passer til hvalpe – så husk at informerer din hvalps alder. Hvalpe har nemlig brug for nogle andre ting – både i forhold til legetøj, men også i forhold til snacks. Så du vil modtage en boks som passer 100% til DIN hvalp og som vil udvikle sig sammen med din hvalp.
Vi tager selvfølgeligt højde for de forskellige størrelser! Når du oplyser race og alder på din hund, vil du modtage en Dogfamly boks med det indhold som passer til lige netop din hund.
Hvis du oplyser til os hvad din hund ikke kan tåle, så vil du modtage en boks som kun indeholder dét som din hund kan tåle!
Vi sender din boks afsted den 15. hver måned. Når du bestiller din aller første månedsboks, vil vi sende din boks afsted umiddelbart efter. Bestiller du din boks før d. 31. i måneden modtager du dén måneds boks. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Bestiller du efter d. 1. i måneden, vil du modtage den kort efter. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Vælger du at modtage hver 2. måneden, fungerer det på samme måde, men med en måned imellem.
Hos Dogfamly har vi absolut ingen binding! Du kan opsige dit medlemsskab når som helst, men vi bliver rigtig glade hvis du opsiger dig mindst 5 dage før næste månedsboks.
Vores bokse kan kun købes som abonnement. Dette gør vi, fordi at når du bliver en af vores meget værdsatte medlemmer, bliver du inviteret ind i vores inspirationsforum. Månedsboksen gør det nemt for dig som ejer, fordi du ikke behøver ud i forskellige butikker for at finde det gode til din hund, i stedet får du helt automatisk, tilsendt det til dig, hver måned eller hver 2. måned. Vi har ingen binding, så selvom du tilmelder dig et abonnement, kan du opsige det når som helst!
Det er helt op til dig! Du kan vælge om du vil modtage en Dogfamly boks enten hver måned eller hver 2. måned. Vælger du at modtage hver 2. måned, kan du altid opgraderer til at modtage hver måned.