Ingen binding

Læs mere her

Få gratis e-bog

Tilmeld dig her

Bliv en del af Dogfamly

Eventyret starter NU!
Vi er et stærkt team af dedikerede hundeelskere og hunde professionelle, som glæder os til at tage dig igennem denne dejligt lange vidunderlige rejse. Her kommer du hver måned til at lære din hund endnu bedre at kende, og du kommer derved til at danne et endnu tættere bånd mellem jer.
Hver måned, når du modtager din Dogfamly boks, vil ny inspiration åbne sig for dig – på din rejse mod optimeret livskvalitet for hele din hundefamilie. Din adgang gælder lige så længe du er medlem.

Dette medlemskab giver dig muligheden for at gøre præcis dét, som din hund vil sætte allermest pris på.
Nemlig – at du lærer at forstå DIN hund bedre ved månedlig forkælelse på netop den måde, der giver bedst mening for din hund og for dig.

Jeg har siden 2005 hjulpet hundeejere til at forstå deres hunde. Der er sket meget gennem tiden, og der sker stadig meget – hele tiden ser ny viden dagens lys, og den viden er vigtig at få med i sit samlede billede af, hvad en hund egentlig er for en størrelse – da vi, som hundeejere, hele tiden bør stræbe efter at forstå vores hund bedst muligt.
Vi er her for at hjælpe DIG!

Vores mål er, at lære dig, at forstå din hund. Min erfaring er, at det uovertrufne virkemiddel til at hindre uønsket adfærd hos vores hunde er FORSTÅELSE!
Forståelse vil få din øvelse til at lykkes – uanset hvilken øvelse!

Vi glæder os rigtig meget til denne rejse sammen med dig – mod optimeret livskvalitet sammen med din hund.

Dette kan du forvente dig af Dogfamly fordelsprogram

Adgang til inspiration forummet, som rummer al den viden du endnu ikke ved, at du ikke kan undvære
Herinde vil du blive taget i hånden og hjulpet igennem ‘det med hund’.
Indblik i hundeadfærdens forunderlige verden
De første fem uger åbner der sig ny inspiration for dig hver uge. På den måde kommer du, i et roligt tempo, dybere og dybere ind i forståelsen, der er hundeadfærdens forunderlige verden.
Konkrete redskaber til almene hverdags udfordringer
Disse inspirationer indeholder også helt konkrete redskaber til forskellige ting i din hverdag, som du måske kan ønske forbedringer på – det kan være ting som at få gæster på en rolig måde og at lære din hund at ligge et bestemt sted, når du er i køkkenet, så du ikke falder over den hele tiden.
Hver eneste måned – så længe du er medlem
Denne nye inspiration kommer hver måned, så længe du er medlem. Så der er lagt i ovnen til at vi kan komme rundt om rigtig mange forskellige vigtige og super spændende emner – alt sammen så du hele tiden lærer din hund bedre at kende. Hvilket vil øge hele hundefamiliens livskvalitet.
Sjove challenges
Vi nyder at udfordre dig, så hver måned vil du modtage en challenge på en træningsøvelse, som du og din hund sammen kan få glæde af. Vi udfordrer dig på flere områder, som fx tricks, dogparkour, lydighed, praktiske øvelser i hverdagen, frivillig håndtering mm. Månedens challenge vil du altid kunne finde inde i forummet, og du finder den yderligere inde i vores facebook gruppe kun for medlemmer.
Facebook: Dogfamly – members only
Her finder du vores lukkede gruppe, som er et trygt forum, hvor du kan dele alle dine tanker, glæder og frustrationer. Du kan vise, hvordan din hund pakker sin boks op, hvilke challenges I mestrer, og du kan finde legekammerater og træningsbuddies.

MÅNEDENS GODBIDDER

Få GRATIS vores e-bog: “De 7 bedste råd til hensigtsmæssig aktivering af familiehunden”