Ingen binding

Læs mere her

Få gratis e-bog

Tilmeld dig her

Dogfamly boksen

Hvis du har en hvalp, så får du automatisk en boks med indhold som passer til hvalpe – så husk at informerer din hvalps alder. Hvalpe har nemlig brug for nogle andre ting – både i forhold til legetøj, men også i forhold til snacks. Så du vil modtage en boks som passer 100% til DIN hvalp og som vil udvikle sig sammen med din hvalp.
Vi tager selvfølgeligt højde for de forskellige størrelser! Når du oplyser race og alder på din hund, vil du modtage en Dogfamly boks med det indhold som passer til lige netop din hund.
Hvis du oplyser til os hvad din hund ikke kan tåle, så vil du modtage en boks som kun indeholder dét som din hund kan tåle!
Vi sender din boks afsted den 15. hver måned. Når du bestiller din aller første månedsboks, vil vi sende din boks afsted umiddelbart efter. Bestiller du din boks før d. 31. i måneden modtager du dén måneds boks. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Bestiller du efter d. 1. i måneden, vil du modtage den kort efter. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Vælger du at modtage hver 2. måneden, fungerer det på samme måde, men med en måned imellem.

Vi skal bruge navn, race, fødselsdato, info om eventuelle allergier og om din hund tygger ekstra hårdt, for at kunne sammensætte en boks, som passer til netop din hunds behov.

Vi ved godt, at der mangler et “i” i family. Her er historien: 

 

Oprindelig hed vi Trofast. Et fremragende navn, der signalerede noget af det, vi gerne ville fortælle. Nemlig noget med loyalitet – og et hundenavn som de fleste kender. 

 

Imidlertid var der et forlag, der brugte næsten det samme navn, så vi var nødt til at finde på et nyt. 

 

Først drøftede vi længe, hvad det var vi gerne ville med den her forretning. Det stod ret tydeligt, at det handler om at skabe bedre “hundefamilier”. Dét, er bouillon-terningen af alt det, vi laver – at skabe bedre familier med hund. Og da vi ikke kun har ambitioner om at gøre noget godt for danske hunde-familier, ville vi gerne have et navn, der kunne bruges meget bredere. Til sidst landede vi på Dogfamily (med i). MEN…. guess what – det domæne var ALT for dyrt for vores lille butik, så vi skævede til andre kreative staveforslag og blev enige om, at “Dogfamly” er det helt rigtige. 

 

Og så var .com domænet ledigt!!

 

Vi har store ambitioner. 

Vi vil være et stort, kendt, internationalt brand.

Vi vil hjælpe hundefamilier i mange lande, og vi er faktisk blevet ret pjattede med navnet. 

 

…Og på engelsk kan vi joke lidt med navnet: “There is no I in our famly – only we”. Det handler om relationen mellem familiens mennesker og hunden (eller hundene) – og derfor synes vi, at Dogfamly er det helt rigtige navn til det, vi ønsker at udstråle.

Dogfamly medlem

Hos Dogfamly har vi absolut ingen binding! Du kan opsige dit medlemsskab når som helst, men vi bliver rigtig glade hvis du opsiger dig mindst 5 dage før næste månedsboks.
Vores bokse kan kun købes som abonnement. Dette gør vi, fordi at når du bliver en af vores meget værdsatte medlemmer, bliver du inviteret ind i vores inspirationsforum. Månedsboksen gør det nemt for dig som ejer, fordi du ikke behøver ud i forskellige butikker for at finde det gode til din hund, i stedet får du helt automatisk, tilsendt det til dig, hver måned eller hver 2. måned. Vi har ingen binding, så selvom du tilmelder dig et abonnement, kan du opsige det når som helst!

Ved bestilling af din første boks, trækker vi pengene med det samme. Fremover trækker vi først dine penge den dag vi sender din boks afsted!

Når du bliver medlem hos os, vil du løbende modtage unikke fordele til dig og din hund. 

Du kan vælge mellem to forskellige slags bokse:

– Standard boksen

– Aktiverings boksen

Du kan også være imellem 2 forskellige medlemskaber:

– Hver måned

– Hver anden måned

Når du melder dig ind i, indtaster du bl.a. din hunds navn, fødselsdato, race, køn, eventuelle allergier mv.

Når din hund er under et år gammel, modtager du automatisk vores tilpassede Dogfamly boks med specielt udvalgt indhold til hvalpe – vi passer på din hvalp! 

Du skal ikke tænke på at ændre dit medlemskab, for Dogfamly boksen udvikler sig med din hund. Når din hvalp kan fejre 1 års fødselsdag, vil du som Dogfamly medlem automatisk få en boks tilpasset den voksne lille race eller mellem/stor race – og legen og forkælelsen fortætter ufortrødent.

Indholdet i hele Dogfamly boks serien modtager du i den størrelse som vi vurderer, at din hvalp har behov for – ud fra den alder og race du har angivet.

Vi pakker altså din Dogfamly boks med kærlighed og ekspertviden, så vi dækker lige præcis de individuelle behov DU har.

Indtaster du fra start, at din hund er over 1 år gammel, men er af en lille race, så vil du automatisk modtage en boks som er tilpasset til den lille race. Som modtager af Dogfamly boksen til lille race, vil du altid blive forkælet med lidt ekstra ting, da der vil være plads til dette i din kasse.

Hos os binder du dig ikke til nogen startperiode – der er ingen binding – du kan afmelde når du vil!

Det er helt op til dig!

Du kan vælge imellem at modtage hver- eller hver anden måned..

MÅNEDENS GODBIDDER

Få GRATIS vores e-bog: “De 7 bedste råd til hensigtsmæssig aktivering af familiehunden”