Ingen binding

Læs mere her

Få gratis e-bog

Tilmeld dig her

Dogfamly boksen

Hvis du har en hvalp, så modtager du automatisk din boks fyldt med indhold, som passer til hvalpe. Så husk at informere om din hvalps alder ved bestilling. Hvalpe har brug for nogle andre ting – både i forhold til legetøj, men også i forhold til snacks. Så du vil modtage en boks som passer 100% til DIN hvalp, og som vil udvikle sig sammen med din hvalp.

Vi tager selvfølgelig højde for de forskellige størrelser af hunde! Når du oplyser race og alder på din hund, vil du modtage din boks med det indhold som passer til lige netop DIN hund.

Når du oplyser (ved bestilling) hvad din hund ikke kan tåle, så vil du modtage din boks som kun indeholder dét som din hund kan tåle!

Vi sender din boks afsted den 15. hver måned. Når du bestiller din allerførste boks, vil vi sende din opstarts boks afsted umiddelbart efter. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Bestiller du efter d. 1. i måneden, vil du modtage din opstarts boks kort efter. Din nummer 2 boks sendes d. 15. måneden efter. Vælger du at modtage hver 2. måned, fungerer det på samme måde, men med en måned imellem.

Vi skal bruge navn, race, fødselsdato, info om eventuelle allergier og om din hund tygger ekstra hårdt, for at kunne sammensætte en boks, som passer til netop din hunds behov.

Vi ved godt, at der mangler et “i” i family. Her er historien: 

 

Oprindelig hed vi Trofast. Et fremragende navn, der signalerede noget af det, vi gerne ville fortælle. Nemlig noget med loyalitet – og et hundenavn som de fleste kender. 

 

Imidlertid var der et forlag, der brugte næsten det samme navn, så vi var nødt til at finde på et nyt. 

 

Først drøftede vi længe, hvad det var vi gerne ville med den her forretning. Det stod ret tydeligt, at det handler om at skabe bedre “hundefamilier”. Dét, er bouillon-terningen af alt det, vi laver – at skabe bedre familier med hund. Og da vi ikke kun har ambitioner om at gøre noget godt for danske hunde-familier, ville vi gerne have et navn, der kunne bruges meget bredere. Til sidst landede vi på Dogfamily (med i). MEN…. guess what – det domæne var ALT for dyrt for vores lille butik, så vi skævede til andre kreative staveforslag og blev enige om, at “Dogfamly” er det helt rigtige. 

 

Og så var .com domænet ledigt!!

 

Vi har store ambitioner. 

Vi vil være et stort, kendt, internationalt brand.

Vi vil hjælpe hundefamilier i mange lande, og vi er faktisk blevet ret pjattede med navnet. 

 

…Og på engelsk kan vi joke lidt med navnet: “There is no I in our famly – only we”. Det handler om relationen mellem familiens mennesker og hunden (eller hundene) – og derfor synes vi, at Dogfamly er det helt rigtige navn til det, vi ønsker at udstråle.

Dogfamly medlem

Hos Dogfamly har vi absolut ingen binding! Du kan opsige dit medlemsskab når som helst, men vi bliver rigtig glade hvis du opsiger dig mindst 5 dage før næste månedsboks.

Dogfamly boksen kan kun købes som medlemskab. Medlemskabet gør det super nemt for dig som hundeejer, fordi du ikke behøver at drage ud i forskellige butikker for at finde alt det gode til din hund. Vi har fundet det hele for dig, og vi bliver ved med at udvide vores søgen. På den måde modtager du nemt og bekvemt kvalitet fra øverste hylde uden du behøver at røre en finger – det hele kører automatisk og du og din hund kan bare glæde jer til næste måneds levering af din Dogfamly boks.

Ved bestilling af din første boks, trækker vi pengene med det samme. Fremover trækker vi først dine penge den dag vi sender din boks afsted!

Du kan vælge mellem 2 forskellige medlemskaber: hver måned eller hver anden måned

Når du tilmelder dig, indtaster du bl.a. din hunds navn, fødselsdato, race, køn, eventuelle allergier mv. Disse informationer bruger vi til at skræddersy din boks.

Når din hund er under et år gammel, modtager du automatisk vores tilpassede boks med specielt udvalgt indhold til hvalpe – vi passer på din hvalp! 

Du skal ikke tænke på at ændre dit medlemskab, for Dogfamly boksen udvikler sig med din hund. Når din hvalp kan fejre 1 års fødselsdag, vil du som Dogfamly medlem automatisk få en boks tilpasset den voksne lille race, mellem/stor race eller gigantrace, som du har oplyst ved tilmelding – og legen og forkælelsen fortsætter ufortrødent.

Vi pakker altså din Dogfamly boks med kærlighed og ekspertviden, så vi dækker lige præcis de individuelle behov DU har.

Det er helt op til dig!

Du kan vælge at modtage hver måned eller hver anden måned..

MÅNEDENS GODBIDDER

Få GRATIS vores e-bog: “De 7 bedste råd til hensigtsmæssig aktivering af familiehunden”