Ingen binding

Læs mere her

Få gratis e-bog

Tilmeld dig her

Dogfamly - din hund er vores passion!

Hos Dogfamly brænder vi for at "hygge" viden ind i hundeejeres bevidsthed

Vi tilbyder

meget mere end bare en boks!

 • Kvalitets snacks og godbidder
  – Vores ernæringsekspert bidrager med viden, så du kan tage et informeret valg.
 • Ekspert gennemtestet aktiveringslegetøj og udvalgte sæsonvarer. Vores adfærds- og træningsspecialister har testet alt indholdet i vores bokse.
 • Facebook community fuld af læring, nyeste viden og sjove udfordringer hver måned. 

Dogfamly bliver din faste partner, når du ønsker eksperternes favoritter!

Vores fokus ligger i oplysning! Det er dét, der gør Dogfamly boksen unik.

Vi ønsker med vores ekspert-baggrund at holde dig opdateret om den nyeste viden indenfor: 

 • Ernæring
 • Hvordan du opnær rolig adfærd hos din hund
 • Hvordan du lærer at forstå din hund bedre
Og samtidig ønsker vi, at gøre livet nemt og lækkert for dig og din hund! 
black
golden

På Dogfamly.com er det vores mission, at...

 • Du oplever trygheden i, at få ekspertvejledning
 • Du oplever sikkerheden i, at vi altid er parate til at hjælpe dig på vej
 • Du oplever forudsigeligheden, der kommer med vores månedsboks til din hund – som udvikler sig med din hund, og som støtter dig i ‘livet med hund’ hver eneste måned.

Team Dogfamly

Vi er et team af dedikerede hundeelskere, som er meget glade for at kunne præsentere Dogfamly.com. Dogfamly ekspert team omfatter:

Camilla Fjeldsø Grundlægger af Dogfamly, grundlægger af FJELDSØ, hundeadfærds- og klikkerinstruktør og hundeadfærdsspecialist Vi har i Team Dogfamly en masse planer for fremtiden, som vi glæder os meget til at udvikle færdigt, så vi kan præsentere dem, til gavn for dig og din hund. Selv startede jeg min hunde drøm på biologistudiet, Syddansk universitet i 2003, hvor jeg tog alle de dyreadfærds kurser jeg kunne få fingrene i. Da jeg havde fået nok af hvid kittel og mørkt laboratorie og bare ønskede mig pels mellem fingrene, startede alle mine praktiske hunde uddannelser, efteruddannelser, kurser, konferencer mm.
 • I 2007 startede jeg Hundeadfærdsskolen Fyn og fra 2008 har det været min levevej.
 • I 2012 begyndte jeg at uddanne hundeadfærds- og klikkerinstruktører, hvilket til dato er min aller største passion. Det er måden, hvorpå jeg kan nå ud og hjælpe så mange hundeejere og deres dejlige hunde som muligt.
 • I 2018 omdøbte jeg Hundeadfærdsskolen Fyn til FJELDSØ, for at give mine elever mulighed for at kunne leve af deres passion under min paraply, uanset hvor i landet de drømmer om dette.
 • I 2020 starter jeg nu Dogfamly.dk, som yderligere er min store passion, webshoppen har til formål at sprede viden og tryghed omkring, at man ikke behøver at lede andre steder for at finde alt det, som man har behov for af kvalitet til sin bedste ven.Vores speciale er vores Dogfamly bokse, som vi bl.a. pynter med alle de mange års erfaring Dogfamly kan levere indenfor træning og adfærd.
 
Sammen med Team Dogfamly ser jeg frem til rigtig mange år, hvor udviklingen af nye projekter kan stikke i mange retninger. Du skal dog ikke tvivle på, at Dogfamly.dk forbliver hvor Dogfamly.dk er!

Ann Kristin Meyer

Cand. Scient. i Animal Science

Jeg er cand. scient. i Animal Science fra Københavns Universitet med speciale i hundeernæring, og jeg driver min egen hundeernærings virksomhed, HundefoderNørden, hvor jeg hjælper folk med udredninger i forhold til bedre trivsel ved at gå ernæringens vej.

Hundeernæring er min store passion, og jeg er af den overbevisning, at hundefodring handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og nødvendige næringsstoffer.

Igennem årene har jeg hjulpet mange hunde til at trives bedre – blot ved at ændre deres ernæringsstrategi. Dette inkluderer både raske voksne hunde, allergihunde, overvægtige hunde, drægtige og diegivende tæver, hvalpe og aktive konkurrence hunde.

Jeg brænder for at oplyse folk om, hvor meget der kan lade sig gøre i forhold til deres hundes trivsel, ved at gå denne vej – ved at opnå en forståelse for, at hundens ernæring er en vigtig brik i det samlede puslespil.

Som en del af Team Dogfamly ønsker jeg, at hjælpe dig via oplysning!

Regitze Rising

Jeg har en lang række uddannelser bag mig, som både inkluderer dyr og mennesker. Jeg er en erfaren terapeut – har arbejdet som professionel behandler siden 1995 – og jeg har egen praksis og klinik ved Århus. 

Jeg brænder for at hjælpe både dyr og mennesker og jeg går helhjertet ind i mine behandlinger af alle de individer der kommer til mig.

Uddannelserne jeg har bag mig er følgende:

Exam. Kinesiolog (1995) og Hestemassør (1996) certificeret Kranio-Sakral terapeut (1997)

Fra 1999-2003 har jeg boet i England og uddannet mig til Dyrekiropraktor (2000) på McTimoney College of Chiropractic (MCC) i Oxford. Jeg har undervist på MCC 2001-2006 og har sideløbende specialiseret mig via en lang række kurser indenfor behandling af mennesker og dyr.

Som en del af Team Dogfamly ønsker jeg, at hjælpe dig via oplysning!

Runar Næss

Ulveforsker

Runar sagde ja til at deltage som en del af Dogfamly ekspert team, med det samme jeg spurgte ham. Igennem årene har jeg været på rigtig mange af Runars kurser, og han er blevet en kær ven. Jeg har selv altid tusinde ulve spørgsmål til Runar, og det er netop, hvad han gerne vil igennem Team Dogfamly – oplyse om ulve og svare på vores spørgsmål. 

Det er mig en fornøjelse at kunne meddele, at vi således bliver holdt i hånden af Runar Næss, som er anerkendt internationalt og som har oparbejdet en enorm viden gennem mange års arbejde med ulve i Norge, England, Tyskland og USA.

Runar Næss, er blandt andet kendt fra DR2 programmet ”Kysser med ulve”, han har arbejdet i Polar Zoo ved i Nord-Norge, hvor han har haft ansvaret for deres ulveanlæg. Runar har igennem mange år arbejdet med ulve i både USA, Sverige og Norge og han er en af nordens største kompetencer indenfor hunde og Ulveadfærd. Senest var Runar indkaldt som konsulent og ekspert-viden Kolmården-sagen i Sverige.

Theresa Schumann

Dyrlæge og kiropraktor til hunde og heste

Jeg er opvokset i Cirkus Schumann som rejsende cirkus med heste.

Jeg er uddannet:

 • Dyrlæge (2001)
  • Jeg har arbejde som dyrlæge i Assens (2001 – 2002) og Rynkeby (2002 – 2006)
 • Jeg videreuddannede mig dyrlægeeksamineret sadeltilpasser i Sverige samt Heste og hundemassør i København.

I 2006 startede jeg Rynkeby Hesteklinik og i 2011 startede Schumann Horsecare Aps med forretningsstrategien: “Focus on the integrated care for your dog and horse”. Schumann Horsecare beskæftiger sig med hundes og hestes bevægelsesmæssige og neurologiske resktriktioner.

Jeg brænder for at nørde og for at finde løsninger for alle mine klienters problemstillinger. Jeg møder folk hvor de er, og mine behandlinger foregår på lune tæpper på gulvet i min stald-klinik. Til dagligt arbejder jeg således med hestens og hundens bevægelsesmæssige problemer i vor tids anvendelse af dyrene. Og jeg arbejder med dyrets sundhed som en helhed, hvor både dyrest fysiske og psykiske sundhed er i højsædet.

 • Yderligere har jeg følgende uddannelser:
  Kiropraktor ved IVCA og IAVC til hunde og heste
 • Løbende efteruddannelse indenfor haltheder hos heste og hunde og tandkorrektioner på hest, neurologi hunde og heste og postural rehabilitering på hund og hest

Herudover fungerer jeg også som henvisningsklinik til kiropraktisk justering af patienter for kolleger i små- og stordyrspraksis og jeg har et samarbejde med Nyborg Dyrehospitals hundefysioterapeut og kommer der hver torsdag i ugen om eftermiddagen.

Som en del af Team Dogfamly ønsker jeg, at hjælpe dig via oplysning!

 

MÅNEDENS GODBIDDER

Få GRATIS vores e-bog: “De 7 bedste råd til hensigtsmæssig aktivering af familiehunden”